Lunchmeny v. 19

 

Måndag

Grillad ryggbiff med klyftpotatis, krispigt bacon, bearnaisesås och rödvinssås.

Kycklingspett med pommes frites, fetaostsallad och vitlökssås.

Grillad lax med vårlöksrisotto, hollandaisesås och citron.

Pasta Siciliana med scampi, picadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Helstekt kalvrygg med friterad färskpotatis, picklad rödlök, parmesankräm och rödvinssås,

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.

Ugnsbakad torskrygg med potatispuré, skaldjurssås och citron.

Pasta med kyckling, färsk zucchini, bacon, grädde och färskriven ost.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Klassisk Wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.

Grillad fläskfilé med potatisgratäng, haricots verts och kantarellsås.

Skaldjursfylld rödspätta med svamprisotto, varma rödbetor, champagnesås och citron.

Spaghetti Bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.

Chévresallad med chévre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Oxfilé på planka 189:-

Entrecôte på planka 179:-

Lax på planka 169:-

Gratinerad pasta:

Lasagne, Canneloni, Delizie, Tortellini 129:-

Fredag

Schweizerschnitzel(ost och skinkfylld) med klyftpotatis, gröna ärtor och rödvinssky.

Lammfärsbiffar med rostad potatis, tabboulehsallad, tzatziki och  rosmarinsky.

Fisk och skaldjursgryta med aioli och vitlöksbröd.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

 

PLANKOR SERVERAS MÅNDAG – FREDAG

10.00-17.00

Oxfilé på planka 189:-

Entrecôte på planka 179:-

Lax på planka 169:-

ÖVRIG LUNCH 10-14.30

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.