Lunchmeny v. 22

 

Måndag

Grillad ryggbiff med rostad färskpotatis, picklad rödlök, parmesankräm och rödvinssås.

Korvstroganoff med ris och örtkräm.

Grillad lax med sparrisrisotto, citronkräm, gremolata och citron.

Spaghetti alla Carbonara med pancetta, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Black & White med oxfilé, fläsk, klyftpotatis, gratinerad tomat, bearnaise och rödvinssås.

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.

Scampispett med couscous, ratatouille, myntayoghurt och citron.

Pasta med kyckling, soltorkade tomater och krämig pestosås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Klassisk Wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.

Grillad fläskfilé med rostad potatis, bearnaise och rödvinssås.

Ugnsbakad torskrygg med palsternacksrisotto, friterad palsternacka & gräslökshollandaise.

Pasta med parmaskinka, soltorkade tomater och krämig gorgonzolasås.

Chévresallad med chévre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Kalvrygg med rostad potatis, gröna sparris, tryffelmajonäs och rödvinssås.

Lammfärsbiffar med potatisgratäng, vitlökssmör och rosmarinsky.

Smörstekt gösfilé med potatispuré, ägg, pepparrot, räkor, brynt smör och citron.

Pasta Arrabiata med buffelmozzarella.

Tonfisksallad med tonfisk och limeaioli.

Fredag

Flankstek med pommes frites, tomat och ruccolasallad, chilibearnaise och rödvinssås.

Långkokt oxkind med potatismos och örtsky.

Fiskgratäng med räkor, potatismos, gröna sparris, rostad blomkål, vitvinssås och citron.

Pasta med biff, färsk paprika, krämig tomatsås och grädde.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

 

PLANKOR SERVERAS MÅNDAG – FREDAG

10.00-17.00

Oxfilé på planka 199:-

Entrecôte på planka 189:-

Fläskfilé på planka 179:-

Lax på planka 169:-

ÖVRIG LUNCH 10-14.30

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.