Lunchmeny v. 18

 

Måndag

Grillad ryggbiff med rostad potatis, smörstekt svamp, vårlökskräm och rödvinssås.

Oxbringa med rotmos och pepparrotssås.

Grillad lax med risotto pomodoro, burratakräm, gremolata och citron.

Spaghetti Bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Klassisk pannbiff gjord på högrev med stekt potatis, stekt ägg, glaserade rotfrukter och rödvinssås.

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.

Fiskgratäng med rostad blomkål, färska räkor, hummersås och potatismos.

Pasta med kyckling, grönsaker och  krämig currysås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Oxfilé på planka 189:-

Entrecôte påplanka 179:-

Lax på planka 169:-

Gratinerad pasta:

Lasagne, Canneloni, Delizie, Tortellini 129:-

Torsdag

Black & White med oxfilé, fläsk, klyftpotatis, parmesangratinerad tomat,, bearnaise och rödvinssås.

Mozzarellafylld köttfärslimpa med potatismos, saltgurka, lingonsylt och gräddsås.

Lax och scampispett med grönsaksris och saffrancitronsås.

Pasta med salsiccia, grönsaker, chili, vitlök och tomatsås.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Fredag

Grillmixspett med kyckling, biff, chorizo, grönsaker,  klyftpotatis, chilibearnaise och timjanssky.

Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.

Smörstekt röding med västerbottenstompad potatis, skagenröra och citron.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

 

PLANKOR SERVERAS MÅNDAG – FREDAG

10.00-17.00

Oxfilé på planka 189:-

Entrecôte på planka 179:-

Lax på planka 169:-

ÖVRIG LUNCH 10-14.30

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.