Lunchmeny v. 49

Måndag

Grillad ryggbiff med stekt potatis, parmesangratinerad tomat, bearnaise och rödvinssås.

Mozarella och basilikafylld kycklingfilé med risotto på soltorkade tomater, parmesanmajonnäs.

Grillad lax med olivolja, rostad vitlök, timjan, serveras med sparris, färskpotatis och hollandaisesås.

Spaghetti alla Carbonara Special med bacon, purjolök, champinjoner, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

 Tisdag

Grillad entrecote med klyftpotatis, tomatsallad, fetaostkräm och rödvinssås.

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.

Räkor och spenatfylld rödspätta med potatispuré, sparris och hummersås.

Pasta penne med kyckling, färsk paprika, vitlök och krämig tomatsås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag 

Klassisk Wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.

Lammspett med klyftpotatis, tabboulehsallad, myntayoghurt och timjanssky.

Smörstekt rödingfilé med potatispuré, sockerärter, hyvlad rädisa och aioli.

Pasta penne med fläskfilé, champinjoner, dijonsenap, vitlök och grädde. 

Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag  

Helstekt kalvrygg smaksatt med tomat och fetaost serveras med klyftpotatis och kaprismajonnäs.

Kalvlever med potatispuré, bacon, kapris, persilja och kalvsky.

Ugnsbakad koljafile med kokt färskpotatis, varma rödbetor, champagnesås och citron.

Spaghetti Frutti di Mare med skaldjur, chili, vitlök, persilja och tomatsås.

Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Mixgrillspett med kyckling, chorizo, biff med rostad potatis, tomat och ruccolasallad, chilibearnaise och touch av rödvinssås.

Flygande Jakob med kyckling, bacon, jordnötter, banan och ris.

Fish & Chips med pommes frites, dansk remouladsås, tomatsallad och citron.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Oxfilé på planka 189:-

duchessepotatis, baconlindad sparris, bearnaisesås & rödvinssås 

Entrecote på planka 179:-

duchessepotatis, baconlindad sparris, bearnaisesås & rödvinssås 

Lax på planka 169:-

duchessepotatis, gröna sparris, saffranshollandais & citron


PLANKOR SERVERAS MÅNDAG - FREDAG

10.00-17.00

ÖVRIG LUNCH 10-14.30

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Inställningar för cookies
Vår webbsida använder cookies för att hemsidan och våra tjänster ska fungera som de ska. Cookies hjälper oss att förbättra användarvänligheten för dig som besökare, och därför är vissa cookies nödvändiga för att webbsidan ska vara fullt fungerande. Nedan kan du läsa mer om våra cookies och vilka som är valbara.
Inställningar för samtycke
Inställningar för samtycke
Nödvändiga cookies
Dessa cookies används då våra besökare använder en funktion på vår webbplats och är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera fullt ut. Dessa cookies kan därför inte stängas av. Cookies används exempelvis då du fyller i ett formulär eller skapar ett konto och lagrar ingen personlig identifierbar information.
Prestanda cookies
Denna typ av cookie hjälper oss att följa antal besök på vår webbsida och hur våra användare hittade till oss. Vi använder cookies till att mäta och analysera för att exempelvis kunna förbättra användarvänligheten på vår webbplats. Vi kan med hjälp av våra insamlade cookies analysera hur användaren navigerar på webbplatsen, och ta bort irrelevanta sidor och information för att skapa ett så användbart material för våra kunder som möjligt. Den information som vi sparar är exempelvis vilka produktsidor som du besöker.
Marknadsföring
Dessa cookies används för att kunna analysera hur vi kan marknadsföra våra produkter och tjänster. Insamlingen av cookies kan exempelvis hjälpa oss att anpassa annonser till våra besökare baserat på dess tidigare användning av våra tjänster.