Lunchmeny v.44

Måndag

Grillad biff med friterad färskpotatis, picklad rödlök, bearnaise och rödvinssås.

Grillad lax med kokt potatis, dillmajonäs, grön färsk sparris och citron.

Pasta Pollo med kyckling, färsk paprika, krämig tomatsås och grädde.

Tisdag 

Wienerschnitzel fylld med ost och skinka med rostad potatis, haricots verts och rödvinssås.

Scampispett med saffransrisotto, färsk tomat, gremolata och citron.

Pasta med biff, champinjoner, dijonsenap, vitlök och grädde.

Onsdag

Wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.

Fisk- och skaldjursgryta med fänkål, rotfrukter och tomatsås. Serveras med vitlöksbröd.

Pasta alla Carbonara med pancetta, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.

Torsdag

Pannbiff gjord på Black Angus högrev med rostipotatis, stekt ägg och rödvinsås.

Skaldjursfylld flundrafilé med svamprisotto, champagnesås och citron.

Pasta penne alla Vodka med lax, vitlök, tomatsås och grädde.

Fredag

Grillad entrecôte med potatisgratäng, vitlökssmör, baconinlindad tomat och rödvinssås.

Lättgrillad tonfisk med fänkålspuré och basilikaaioli.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelaromen, vitlök och grädde.

 

Veckans Gryta:

Gulaschsoppa med gräddfil. Serveras med vitlöksbröd.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.