Lunchmeny v.40

Måndag

Grillad biff med potatisgratäng, rosépepparsås och bakad tomat.

Olivetapenadsbakad lax med kokt potatis, basilikaaioli och färska gröna sparris.

Spaghetti alla Carbonara med pancetta, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.

Tisdag 

Wienerschnitzel fylld med ost och skinka, örtrostad potatis, haricots verts och bearnaise.

Skaldjursfylld flundrafilé med svamprisotto, champagnesås och citron.

Pasta penne med biff, champinjoner, dijonsenap, vitlök och grädde.

Onsdag

Klassisk Wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon och brynt smör.

Smörstekt röding med risotto primavera, dillmajonäs och citron.

Spaghetti Frutti di Mare med blåmusslor, scampi, pickadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Torsdag

Grekisk pannbiff gjord på högrev med rostad potatis, tzatziki och timjanssky.

Pankopanerad torsk med skagenröra, kokt potatis och citron.

Pasta penne med kyckling, pancetta, färsk zucchini, vitlök och grädde.

Fredag

Grillad entrecôte med klyftpotatis, rödvinssås och chilibearnaise.

Fisk- och skladjursgratäng med duchessepotatis, hummersås och citron.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färska gröna sparris, tryffelkräm och grädde.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.