Lunchmeny v. 18
Måndag
Grillad entrecote med friterad färskpotatis, pickad rödlök, fetaostkräm och rödvinssås.
Baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis, coleslaw och barbecuesås.
Grillad lax med kokt färskpotatis, färska gröna sparris, dillmajonnäs, gremolata och citron.
Pasta Amatriciana med pancetta, färsk basilika, picadillytomat, chili, vitlök och tomat.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.
Tisdag
Helstekt ryggbiff med pommes frites, tomat och ruccolasallad, chilibearnaise och rödvinssås.
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.
Smörstekt gösfilé med kokt färskpotatis, räkor, brynt smör och gräslöksaioli.
Pasta med kyckling, grönsaker och krämig currysås.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.
Onsdag
Al Capriccios hemlagade kalvköttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.
Örtmarinerad fläsknoisette med rostad potatis, haricots verts, bearnaise och rödvinssås.
Fish and Chips med rostad färskpotatis, dansk remouladsås, sallad och citron.
Spaghetti med lax, babyspenat och krämig hummersås.
Chèvresallad med chèvre, bacon, pinjenötter och honung.
Torsdag
Ingen lunch pga röd dag.
Öppet som vanligt 11.00-22.30.
Fredag
Black & White med oxfilé, fläsk,klyftpotatis, parmesangratinerad tomat, bearnaise och rödvinssås.
Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor.
Panerad rödingfilé med risotto primavera, basilikaaioli och citron.
Pasta med oxfilé, champinjoner, tryffelkräm och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm
PLANKOR SERVERAS MÅNDAG – FREDAG
10.00-17.00
Oxfilé på planka 199:-
Entrecôte på planka 189:-
Fläskfilé på planka 179:-
Lax på planka 169:-
ÖVRIG LUNCH 10-14.30
Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.